Meniu Uždaryti

2021 METŲ STEAM KLUBO APŽVALGA

Gruodžio 29 dieną vykusiame STEAM klubo narių susitikime buvo apžvelgti besibaigiantys kalendoriniai metai. Klubo iniciatorė SIGITA KOROLIOVĖ pristatė STEAM klubo plano ataskaitą, aptarė silpnąsias klubo vietas, pasidžiaugė glaudžia ir produktyvia STEAM ir Patyriminio ugdymo modelio P.A.T.S. derme.

STEAM ugdymas nėra lengva veikla. Jeigu dėl tiksliųjų mokslų abejonių nekyla, kitų disciplinų, ypač humanitarinių, atstovai ne kartą svarstė, kas ir kada gali būti priskirta STEAM dalykams. Kai kas suprato, jog dar ne metas būti aktyviu šio įdomaus ugdymo propaguotoju, todėl 2022 metus klubas pradės nauja sudėtimi.

Apžvelgus dvejų metų veiklas, buvo pritarta mokyklos direktorės ir klubo koordinatorės RENATOS AGLINSKIENĖS siūlymui pasidalinti savo atradimais ir iniciatyvomis su Lietuvos ugdytojų bendruomene, tad į ateinančių metų STEAM klubo veiklos planą pirmą kartą bus įtraukta respublikinė konferencija, suteiksianti galimybę pristatyti Litorinos mokyklos pasiekimus, pasisemti naudingų patirčių ir idėjų, suvokti, kokia kryptimi toliau eiti.

Pakeisti teksto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą