Meniu Uždaryti

2021-03–2021-05

PAVASARIO VEIKLOS

     Kovo 17 dieną susitikę projekto „ERASMUS+“ nariai nusprendė tęsti žiemą pradėtas veiklas ir TwinSpace erdvėje sukūrė pavasario terapijos puslapį.

     Pavasaris projekto komandoms buvo turtingas naujų terapijų atradimu! Už tai reikia dėkoti Rumunijos komandos lyderei Cristina Tiganea. Jos dėka projekto dalyviai sužinojo apie laipiojimo olomis, garsų, kulinarijos terapijų įtaka mokinių lavinimui, fizinės ir psichinės savijautos gerinimui, socializacijai.

     Lietuvos komanda, pasinaudojusi pavasario šventėmis ir gamindama milžiniškus margučius, lavino pažintinius procesus, smulkiąją motoriką, gilino žinias apie savo ir projekto partnerių šalių kultūrą.

     Savo projekto partneriams lietuvos komanda pasiūlė mokyklos psichologės Indrės ir auklėtojos Gitanos sukurto sensorinio miniatiūrų sodo idėją. https://litorina.klaipeda.lm.lt/index.php?mod=news&type=0&id=1264

 Projekto dalyviai iš Lietuvos su nekantrumu laukia birželio, kada pakvies savo draugus į nuotolinį mobilumo vizitą ir pristatys savo patirtį vedant dramos terapijos užsiėmimus.

Pakeisti teksto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą